BOHEMIAN SEABAR Čerstvý losos atlantský, celý, nafiletovaný

Ušetřete čas a zjednodušte si práci! Celou rybu Vám dodáme již vykuchanou a profesionálně rozdělenou na jednotlivé části! Chlazenou na ledu a 100% čerstvou.

Přednosti a vlastnosti

BOHEMIAN SEABAR
1,2kg
Nr. BS1014

Po vzoru indiánů a s úctou k životu lososů! Neplýtvejme surovinami, které lze skvěle využít v každé domácnosti! Využijte v kuchyni všechny části ryby a připravte kompletní menu pro celou Vaši rodinu! Rybu Vám dodáme profesionálně porcovanou: 2 ks filetů, 1 ks hlava s páteří a ocas. K tomuto produktu doporučujeme objednat si speciální termobox, který je absolutní garancí zachování nejvyšší možné čerstvosti a prvotřídní kvality.

Maso z lososa patří k velmi oblíbeným a právem se řadí k preferovaným potravinám vhodným pro zdravý životní styl. Je šťavnaté, s vysokým obsahem cenných omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin, minerálních látek, vitaminů a bílkovin, a navíc nezatěžuje trávení. Hodí se na všechny způsoby úpravy, především na pečení nebo grilování. Výjimečný losos z Moře v srdci Evropy je díky své absolutní čerstvosti úžasný i jako syrový – výborný například na přípravu exkluzivního tataráčku nebo třeba tradičního japonského sushi.

Ryby jsou chovány v optimálních podmínkách tzv. RAS systému – ekologickém moři budoucnosti a žijí v brilantně čisté mořské vodě bez nutnosti použití chemikálií!

Pochází výhradně z RAS systému, oblast odlovu Česká republika.

Země původu: Česká republika.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–2 °C.

Váha čerstvých ryb a filetů se může lišit.

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny.