BOHEMIAN SEABAR Čerstvý losos atlantský, celý, kuchaný

BOHEMIAN SEABAR
1,2kg
Nr. BS1003

Maso lososa atlantského je výjimečné nejen svojí jemnou chutí, ale také tím, že neobsahuje téměř žádné kosti. Dodáváme jej chlazený na ledu, 100% čerstvý!

Přednosti a vlastnosti

Po vzoru indiánů a s úctou k životu lososů! Neplýtvejme surovinami, které lze skvěle využít v každé domácnosti! Využijte v kuchyni všechny části ryby a připravte kompletní menu pro celou Vaši rodinu! Rybu Vám dodáme v celku, kuchanou. K tomuto produktu doporučujeme objednat si speciální termobox, který je absolutní garancí zachování nejvyšší možné čerstvosti a prvotřídní kvality.

Maso z lososa patří k velmi oblíbeným a právem se řadí k preferovaným potravinám vhodným pro zdravý životní styl. Je šťavnaté, s vysokým obsahem cenných omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin, minerálních látek, vitaminů a bílkovin, a navíc nezatěžuje trávení. Hodí se na všechny způsoby úpravy, především na pečení nebo grilování. Nezapomeňte ale, že náš výjimečný losos z Moře v srdci Evropy je díky své absolutní čerstvosti úžasný i jako syrový – výborný například na přípravu exkluzivního tataráčku nebo třeba tradičního japonského sushi.

Ryby jsou chovány v optimálních podmínkách tzv. RAS systému – ekologickém moři budoucnosti a žijí v brilantně čisté mořské vodě bez nutnosti použití chemikálií!

Pochází výhradně z RAS systému, oblast odlovu Česká republika.

Váha čerstvých ryb a filetů se může lišit.

Skladování- Skladujte při teplotě 0–2 °C.

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny.