BOHEMIAN SEABAR Uzený losos atlantský, plátky

Nr. BS1011
100g
259kč

Dokonale jemné a úžasně provoněné plátky masa lososa atlantského vyuzené studeným kouřem dodáváme vakuované v praktickém balení!

Přednosti a vlastnosti

Maso lososů atlantských patří k velmi oblíbeným a právem se řadí k preferovaným potravinám vhodným pro zdravý životní styl, vyniká svojí specifickou jemností a dokonalou chutí. Je šťavnaté a obsahuje minimum tuku!

Tajemství dokonale jemných a úžasně voňavých plátků uzeného lososa spočívá především ve špičkové kvalitě a maximální čerstvosti masa. Jenom tehdy je možné pochutnat si na vynikající lahůdce a dopřát sobě i svým blízkým nezapomenutelné okamžiky!

Punc originality dotváří vlastní receptura Lukáše Černého, která tkví v pečlivé přípravě masa. Kombinace ideálního poměru těch nejkvalitnějších surovin a následné pomalé uzení studeným kouřem zajišťuje úžasný gurmánský zážitek!

Tradiční proces uzení při nízkých teplotách patří k nejstarším metodám konzervace a zaručuje ideální strukturu masa, a především fantastickou chuť! Lahodné plátky masa lososa atlantského vyuzené studeným kouřem dodáváme vakuované v praktickém 100 g balení!

Odloveno v RAS systému, oblast odlovu Česká republika.

Skladování při teplotě 0–6 °C.

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny.